13-10-13

Oktober

Ondertussen zijn we alweer een goede maand verder.

Het dagelijkse leven in de school gaat zijn gangetje.  Het filmfestival was een echte topper.  Tal van mooie films werden getoond.  Onze kinderen hebben genoten.

Ondertussen zijn de leraren door de ouderraden in de bloemetjes gezet op lerarendag. In Ettelgem werden ze verwend met een heus ontbijt en in Oudenburg met een gezonde fruitmand.  Dank jullie wel.

DSC_0160.JPGDSC_0136.JPG

 

 

 

 

 

We konden in september echt nog genieten van een zonnig najaarsweertje. Dat deed ons deugd. Nu het echter weerom stilletjes aan wat kouder en natter wordt is het tijd om de warme jassen en de laarsjes uit te halen zodat de leerlingen ook de speeltijden warm kunnen blijven.

 

De loopwedstrijd van de stad Oudenburg was voor onze school een echte voltreffer.  Heel wat sportieve leerlingen zetten hun beste beentje voor en enkelen onder hen behaalden een echte medaille.  Alvast een dikke proficiat hiervoor.

SAM_0899.JPG

 

 

 

 

 

 

De leerkrachten ondergingen hun eerste pedagogische werkdag.  We gingen dieper in op de zeven factoren van het handelingsgericht werken.  Zo proberen we alle neuzen in dezelfde richting te plaatsen om uw kind nog beter te kunnen begeleiden.

SAM_0915.JPG

SAM_0916.JPG

SAM_0929.JPG

 

 

 

 

 

 

September was ook een hoogtepunt voor onze zesdeklassers van OUdenburg en onze vijfde/zesdeklassers van Ettelgem.  Ze trokken er voor vijf dagen op uit naar Wanne, nabij Trois-Ponts in de Ardennen.  Ze beleefden de tijd van hun leven.

DSC_0063.JPG

DSC_0043.JPGDSC_0124.JPGMeer foto's over alle activiteiten kunt u steeds terugvinden op de verschillende blogs of op onze website bij projecten.

 

 

 

 

 

 

 

12:24 Gepost door Sabine Biebauw | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.